lördag 4 december 2010

Lufthansa lanserar under flygning WiFi på interkontinentala flyg, vaktmästare i "framtiden"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/lufthansa-launches-in-flight-wifi-on-intercontinental-flights-u/:
Det är bara ingen tvekan om det: vad Lufthansa har lyckats åstadkomma här är inget annat än otroligt. Även ivrig jetset har njuter under flygningen WiFi på (välj) inrikestrafik under några år nu, under flygning kul har varit att komma till ett abrupt slut när man stiger en flygning som kräver ett pass. Drömmen om fjärrtrafiken under flygning internet har känts som en avlägsen, men det verkar som framtiden faktiskt händer idag. Lufttrafikföretagets FlyNet tjänst har återupptagits denna vecka, och med stöd från Panasonic och 802.11n gudar som vara, det är nu erbjuder bredband på interkontinentala linjer. Vid första, service kommer att begränsas för att välja nordatlantiska linjerna, men tillgång bör vara tillgängliga på "nästan hela Lufthansa interkontinentala nätet i slutet av 2011."

Inga specifika prestandasiffror är släpps, men företaget behöver den "extremt snabb" och tillräckligt snabb för att öppna stora bilagor "utan dröjsmål". Ännu bättre, kommer flygbolaget att möjliggöra mobil dataåtkomst (GSM och GPRS) under våren nästa år, vilket ger highfalutin "pampar möjligheten att skicka och ta emot den dyraste textmeddelanden i livet. Deutsche Telekom kommer att tillhandahålla de faktiska internet service, med prissättning Ange som sådan: € 10,95 (eller 3.500 miles) i en timme eller € 19,95 (eller 7000 miles) till en 24-timmars pass som också medger kunder att komma åt webben " på alla Lufthansa anslutningsflyg utrustad med en hotspot under den giltighetstid samt efter flygning i Lufthansas lounger. " Åh, och nämnde vi att det är helt gratis genom 31 Januari 2011? Det är det.

Fortsätt läsa Lufthansa lanserar under flygning WiFi på interkontinentala flyg, vaktmästare i "framtiden"

Lufthansa lanserar under flygning WiFi på interkontinentala flyg, vaktmästare i "framtiden" som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 december 2010 15:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gadling | källa Lufthansa |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar