lördag 4 december 2010

Flix på Stix kiosker kommer snart: det är som Redbox, men med USB-minnen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/flix-on-stix-kiosks-coming-soon-its-like-redbox-but-with-usb/:
Konceptet är långt ifrån ny - Warner och Paramount skrivit tillbaka i glansdagar känd som "2009" att erbjuda filmer på SD-kort och välj Blockbuster hyra kiosker har poppar ut dem sedan dess. Men Flix på Stix är en förväntad twist på de modeller som redan därute, och det är en som utan tvekan kommer att möta några svårigheter att uppnå samma nivå av acceptans som Redbox . Enkelt (eller så enkelt som möjligt), konsumenter vals upp till en kiosk, välj ett TV-program, spel eller film, och sedan välja om de vill köpa eller hyra titeln. Den outfit har ännu att komma ren med särskilda prissättning, men den (förmodligen hånade upp) video inbäddade efter rasten visar Hyrespriser för $ 1, $ 2, $ 3 och $ 4 för 3, 6, 9 och 12 dagar. Det finns heller ingen tydlig indikation om hur TV-episoder och spel kommer att hanteras, men vi hört att användarna antingen kan ta med sig egna USB-minne (USB 3.0 accepteras!) Eller välja att köpa en direkt från maskinen. Dra ditt Visa eller Mastercard (C'mon, ingen Upptäck eller AMEX?), Och sedan ... vänta.

I själva verket är detta benägen att vara det största hindret. Vilka är de resolutioner som erbjuds? Vad händer om du väljer en 1080p-film som är 7GB, och bara har en 4GB USB-enhet? Eller ännu bättre, tänk om du har en 8GB USB 2.0-enhet och ett läkarbesök på tio minuter? Komiskt nog visar demonstration video faktiskt skyddshelgon spela en omgång poker medan hon väntar på att överföringen avslutats - något säger oss att inte kommer att gå över bra med potentiella kunder i kö. Vi gissar att de flesta folk kommer freden rätt på ut om vänta med att köpa något från en låda överstiger ett par minuter, och med tanke på natur detta system, det låter som att scenariot är nästan garanterat att hända till leda. I alla fall räkna med att se den första av dessa dyker upp i två till tre månader, och under tiden kommer vi att gräva för mer information om priser och distribution planer.

Fortsätt läsa Flix på Stix kiosker kommer snart: det är som Redbox, men med USB-minnen

Flix på Stix kiosker kommer snart: det är som Redbox, men med USB-minnen som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 december 2010 14:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo Tech | källa Flix på Stix | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar