lördag 4 december 2010

Mad Catz fartyg Rock Band 3 MIDI Pro-adapter ger ditt tangentbord och trummor nytt liv

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/mad-catz-ships-rock-band-3-midi-pro-adapter-gives-your-keyboard/:
Snacka om just in time. Med bara veckor kvar innan Claus gör sin vintriga resa "runt jorden, Catz har Mad beslutat att äntligen fartyget en perifer som infördes långt tillbaka i juni. Utan tvekan, MIDI-Pro-adapter är en av de mer spännande spel tillbehör musik att träffa den öppna marknaden, vilket gör att Rock Band 3-ägare att använda de flesta MIDI-tangentbord och trumset med titeln. Boxen är sjöfarten som vi talar om Sonys PS3 och Nintendos Wii och Xbox 360 variant skall ledas till Best Buy under de kommande timmarna. Om du minns, killen är detta också avsedda att fungera med den kommande Rock Band 3 Squier gitarr / regulator , och det även har en hastighet känslig justering för MIDI trummor syftar till att minska överhörning under spel. Vid $ 39,99, det är en no-brainer för dem som redan äger ett MIDI-instrument eller två, men vi kan vara mer entusiastiska över de dataintrång möjligheter än något annat. DIYers, få på det!

Fortsätt läsa Mad Catz fartyg Rock Band 3 MIDI Pro-adapter ger ditt tangentbord och trummor nytt liv

Mad Catz fartyg Rock Band 3 MIDI Pro-adapter ger ditt tangentbord och trummor nytt liv som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 December 2010 03:47:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar