lördag 4 december 2010

Klart lanserar ny at-home WiMAX router med inbyggd WiFi

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/04/clear-launches-new-at-home-wimax-router-with-integrated-wifi/:
Hej, inte stöter namngivning ingenjörer - "Rensa Modem med WiFi" bara funkar. Faktum är att den officiella titeln på Clear nya at-home WiMAX -modem (samma som flög genom FCC tillbaka i september), avsedda att ställa 4G supermotorväg till ett hem för så lite som $ 35 per månad. Enligt operatören, det är en allt-i-ett-lösning som är "runt storleken av en bok," erbjuda 4G mottagning samt en intern 802.11b/g/n router för att distribuera dessa vågor över ditt hem utan att det behövs en separata WLAN-router. Det är som finns idag från din lokala Klart butik, med en $ 120 direkt pris eller en $ 7 per månad leasing takt. Dessutom kan rensa hemtjänsten kunder lägga till servicehus sång, med obegränsade lokal-och fjärrsamtal ringer i USA, Kanada och Puerto Rico, för en extra 15 musslor per månad. Åh, och om dina matte kunskaper är en smula luddiga, skulle vi rekommendera att köpa det om du planerar att behålla tjänsten för mer än 17 månader. Du välkommen.

Fortsätt läsa Klart lanserar nya at-home WiMAX router med inbyggd WiFi

Klart lanserar ny at-home WiMAX router med inbyggd WiFi som ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 4 December 2010 11:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Klart | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar