lördag 18 december 2010

DIA Parrot digital fotoram som nodesign är inte en digital fotoram

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/dia-parrot-digital-photo-frame-by-nodesign-is-not-a-digital-phot/:
Hur du en ram till en digital bild utan inramning det? Det är den kluriga frågan behandlas av Parrot och nodesign byrå, och "mystiska föremål" som kallas DIA Parrot är deras svar. Precis vad är det? Vi låter Parrot förklara.
Vad som är slående är dess 10x4 tums högupplöst skärm. Demonteras dekonstrueras, bortkopplad från ramen som om det fanns något bakom, den här skärmen insyn är ljus. Bilden, din bild, verkar genom denna "light box" i en helt ny estetisk dimension ...

"Fotoramen designad av Jean-Louis Frechin är väldigt mystisk, fortsätter Henri Seydoux. "Jean-Louis var smart eller" galen "nog att avveckla LCD-skärmen får vi vana vid, och resultatet är helt enkelt magisk. Vi ser inte var bilden kommer ifrån ... Det är helt enkelt där, på denna öppna och halva demonterade skärmen ... Det är FINGERFÄRDIGHET! "
Leta efter det att ställa dig tillbaka $ 500 när den lanseras i februari. Du har inte förvänta oss en helt ny estetisk dimension till billig, gjorde du?

Fortsätt läsa DIA Parrot digital fotoram som nodesign är inte en digital fotoram

DIA Parrot digital fotoram som nodesign är inte en digital fotoram som ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 10:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Parrot | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar