lördag 18 december 2010

Microsoft släpper H.264-video-plugin för Windows 7 Firefox-användare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/17/microsoft-releases-h-264-video-plug-in-for-windows-7-firefox-use/:
Vi antar att det ändå skulle föredra att du använder Internet Explorer för alla dina surfa behov webben, men Microsoft är nu utlåningen något av en hjälpande hand till Windows 7-användare som insisterar på att använda Firefox för en eller annan anledning. Det är precis släppt en plug-in som blir runt Firefox nuvarande begränsningar i hanteringen H.264 -kodade videofilmer på HTML5 sidor genom att dra nytta av H.264 stöd inbyggt i Windows 7. På en mer teknisk nivå, betyder det att plug-in tolkar HTML5 sidor och ersätter Video taggar med ett anrop till Windows Media Player plug-in, som sedan gör att materialet som spelas direkt i webbläsaren. Låter som precis vad du har väntat på? Hit upp på länken nedan för att ladda ner add-on och prova själv.

Microsoft släpper H.264-video-plugin för Windows 7 Firefox-användare som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 17 Dec 2010 20:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Microsoft Interoperabilitet Broar och Labs Center | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar