lördag 18 december 2010

Viewsonic G Tablet drog från Staples butiker, "fabrikationsfel" att skylla

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/viewsonic-g-tablet-pulled-from-staples-stores-manufacturing-de/:
Oh boy, vi har inte blyg om vår kärlek till NVIDIAs Tegra 2 , men tabletterna som har valt att använda det så långt att hålla möte samma eländiga slutet: utsättning från verkstadsgolvet tillgänglighet. Först Toshiba Folio 100 bitars britterna damm på grund av ett gäng kvalitetskontroll frågor , och nu Viewsonic G Tablet är att få sina marschorder från Staples, med bara en "fabrikationsfel" anges som orsak. Om vi inte var sådana välgörande själar, kan vi föreslå felet var helt enkelt att denna tablett var inte särskilt bra ännu någon väljer fortfarande att tillverka den. Låt oss inte vara förhastad, men - det är en bra idé att se vad Office Depot gör med sin inventering innan helt skriver G Tablet av.

[Tack, Rob]

Fortsätt läsa Viewsonic G Tablet drog från Staples butiker, "fabrikationsfel" att skylla

Viewsonic G Tablet drog från Staples butiker, "fabrikationsfel" att skylla ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 13:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar