lördag 18 december 2010

Ny forskning säger e-cigaretter är säkrare än riktiga, inga cigaretter säkrare fortfarande

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/new-research-says-e-cigarettes-are-safer-than-real-ones-no-ciga/:
Forskning gungade fram och tillbaka på hälsorisker i samband med e-cigaretter sedan sin debut i USA om tre år sedan. Den faux CIGS, som i huvudsak nikotin inhalatorer avsedda att hjälpa rökare att själva rökning vana men ändå få sin dos av nikotin, den viktigaste beroendeframkallande ingrediensen i tobak. I den första verkligt omfattande studie av den något kontroversiella nikotinersättningsprodukter metod, har forskare vid Boston University School of Public Health fann att det inte bara är e-cigaretter mycket säkrare att "röka" än vanliga, kan de också stöd i att sparka beroendeframkallande vana helt och hållet. Enligt forskarna, "få, om några" av de kemikalier som finns i e-cigaretter innebära allvarliga hälsorisker, och cancerframkallande nivåer i dem är upp till 1000 gånger lägre än i den faktiska tobak. Denna forskning är naturligtvis inte överens med FDA slutsatser som i huvudsak, kemikalier som finns i e-cigaretter var riskabelt och ogripbara. FDA har ännu att utvärdera e-cigaretter det sätt som de gjort med alla mediciner och andra nikotinprodukter ersättning, så vi kan inte vara säker, men det ser mer och mer möjligt att om du bara behöver röka, en e- cigarett kan vara en säkrare väg ... för allt men din värdighet, naturligtvis.

Ny forskning säger e-cigaretter är säkrare än riktiga, inga cigaretter säkrare fortfarande ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 03:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Physorg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar