lördag 18 december 2010

Mission Motors avslöjar Uppdrag R elektriska racing Superbike, döljer pris

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/mission-motors-reveals-mission-r-electric-racing-superbike-conc/:
Inte imponerad av Mission One ? Vi skulle bry sig om att fråga när du senast mentala hälsa checkup var, men på denna punkt, det antagligen inte ens frågan. Om det finns ett uns av varma blod kvar i kroppen, är chansen att du kommer att bli åtminstone delvis effektiviseras med Mission Motors senaste cykel, hyllade uppdraget R. som outfit senaste elektriska racing Superbike, förpackningar denna skiva motorvägen himlen 14,4 kWh och 141 hästkrafter i ett paket mindre än en modern 600cc Sportbike och för gearheads i närvaro, kommer du vara glad att veta att den vätskekylda 3-fas asynkronmotor frammanar 115 ft-lbs av vridmoment vid veven från 0 till 6400 rpm. Tim Prentice av Motonium ansvarar för chassi, och hela cykeln förväntas göra sin debut i början av nästa år i TTXGP racingserie. Som ett konsumentpris-och leveransdatum? Håll drömmer. På båda fronter.

Fortsätt läsa Mission Motors avslöjar Uppdrag R elektriska racing Superbike, döljer pris

Mission Motors avslöjar Uppdrag R elektriska racing Superbike, döljer pris publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 18 Dec 2010 06:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar