lördag 18 december 2010

Notion Ink släpper Adam demo video, försök att förklara sig (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/18/notion-ink-releases-adam-demo-video-attempts-to-explain-itself/:
Som utlovat , Ink har Notion precis släppt en video av Adam tabletten i aktion, komplett med att snazzy nya Eden UI - första någons sett av produkten sedan den allra första fungerande prototyp . Medan filmen i sig är av en besvärande låg kvalitet, tycks det för att visa en anordning något värd hype, med en lyhörd skärm, en multitask gränssnitt och plug n 'play kringutrustning - fast vi är som håller ut för Pixel Qi skärm tester och några skott närbild innan vi ställa några beställningar själva. Notion Ink pekas ut kritiker AndroidPolice att starta videon och gav publikationen en exklusiv intervju också, så om du har några kvardröjande osäkerhet om tabletten förmåga, skulle du bäst huvud på ner till vår källa länkar.

Utveckla ...

Notion Ink släpper Adam demo video, försök att förklara sig (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Dec 2010 16:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android Police (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar