söndag 12 december 2010

HTC Shift EVO 4G (Knight / Speedy) blir läckt bild 9 Januari release datum?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/htc-evo-shift-4g-knight-speedy-gets-leaked-picture-january/:
Vi varnar er att vi har ingenting annat än ord en påstådd Sprint anställd att detta är den verkliga affären, men vi vet inte vad mer det kan vara - om det går som en anka och kvacksalvare som en EVO med en utdragbart QWERTY-tangentbord, vi benägna att tro att det är den HTC Shift EVO 4G . Faktor i märkbar brist på framsidan kamera , silver styrplatta och de återgång platta knappar , och vi är även beredda att förlåta dem hastigt penslade vattenstämplar på tangentbordet och på toppen av skärmen. Även om denna bild är legit, har vi inte sett den fulla enheten ännu - Det ser ut så här Knight är iklädd en kostym av plast pansar runt kanterna.

I möjligen relaterade nyheter, Central nabbed Android en påstådd skärmdump av en Sprint databas som visar en "HTC A7373" luren kommer till Sprint den 9 januari, och medan en rysk e-handel verkar tro att kodnamnet hänvisar till GSM-vänliga Desire Z , Vi måste föreställa en riddare / Speedy / EVO Shift release är långt mer sannolikt än en T-Mobile G2 Redux på Sprints CDMA frekvenser.

HTC Shift EVO 4G (Knight / Speedy) blir läckt bild 9 Januari utgivningsdag? ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Dec 2010 18:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow , Phone Arena | källa Sprint Användare , Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar