söndag 12 december 2010

Toshibas nya glasögon utan 3D lutar bilder (och betraktningsvinklar) ditt sätt (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/12/toshibas-new-glasses-free-3d-display-tilts-images-and-viewing/:
Autostereoscopic (läs: glas-free) 3DTVs låter som på modet, men den smala zoner där du kan bekvämt se deras bilder har gjort dem ett tvivelaktigt förslag. Det är inte stopp Toshiba Mobile Display, dock, som nyligen kom upp med en ny idé för en självjusterande display. Genom att hålla en sex-axlig accelerometer i denna 12,1-tums skiffer, företag kan luta tablettens betraktningsvinkel som tabletten själv lutar, låter tittarna faktiskt titta runt 3D-objekt på skärmen med hjälp av programvara algoritmer snarare än fancy lins-och- Kameran församling att Microsoft har varit prototyper . Toshiba siffror det ska göra en skvätt med e-handlare - för vem vill inte spela med en potentiell köp i 3D-rymden? - Men är mest talar upp tech som ett sätt att förlänga den begränsade 3D vinklar av dessa typer av skärmar. Men nog jabber: se det själv efter pausen.

Fortsätt läsa Toshibas nya glasögon utan 3D lutar bilder (och betraktningsvinklar) ditt sätt (video)

Toshibas nya glasögon utan 3D lutar bilder (och betraktningsvinklar) ditt sätt (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 12 Dec 2010 16:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo TV | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar