söndag 12 december 2010

Speakal Cool iPig blaster iPod-musik med extra badassitude

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/12/speakals-cool-ipig-blasts-ipod-tunes-with-extra-badassitude/:
Du måste gå mycket långt i dessa dagar att skilja din iPod-docka från det myllrande hord , men det är precis vad Speakal gjorde här. Att konstatera det uppenbara, det är en gris , med solglasögon, och fylld med stereokomponenter. Vilddjuret har fyra watt stereo drivrutiner för ögonen, kontrollerar en nedåtriktad 15 watt subwoofer i magen, i nosen, och hamnar i svansen regionen. Det finns också ett internt litiumjonbatteri bra för upp till åtta lösgående timmar på en laddning. Vi är inte säker på vad som skulle ha dig att köpa det svin, i synnerhet för sin $ 150 begärt pris, men det kan vara precis det du har letat efter för att stärka din excentriska rykte ... eller avvärja särskilt irriterad höns.

Speakal Cool iPig blaster iPod-musik med extra badassitude publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 12 Dec 2010 00:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE | källa Speakal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar