söndag 12 december 2010

NASA: s rymdskyttel starta videor är uppseendeväckande otroligt, otroligt spektakulär

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/12/nasas-space-shuttle-launch-videos-are-spectacularly-incredible/:
Visste du att det tar nästan sju och en halv miljoner pounds av dragkraft för att få en rymdfärjan från marken och in i den slutliga gränsen? NASA väljer att generera denna makt genom att bränna igenom 1.000 liter av flytande drivmedel och 20.000 pounds av fast bränsle varje sekund, vilket som ni kanske förmoda, gör den idealisk för arrestera grafik. Lyckligtvis finns det gott om praktiska skäl till varför NASA skulle vilja film sina lanseringar (i slow motion!), Och i dag får vi bevittna något av det respektingivande inspirerande bilder, fylld med en silkeslen berättarröst förklarar brännvidder av begagnade kameror och andra fotografiska detaljer. Det är definitionen av en episk video, strax över 45 minuter, men om du inte har fått hela den tiden, bara gör det som oss och hoppa runt - din hjärna kommer att stänkte på väggen bakom dig åt båda hållen.

Fortsätt läsa NASA: s rymdskyttel starta videor är uppseendeväckande otroligt, otroligt spektakulär

NASA: s rymdskyttel starta videor är uppseendeväckande otroligt, otroligt spektakulär publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 12 Dec 2010 07:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Slashdot | källa interbartolo (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar