söndag 12 december 2010

Verizon: LTE-modem handoff har två minuters fördröjning, fix (och Mac-kompatibilitet) på väg

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/11/verizon-lte-modem-handoff-has-two-minute-delay-fix-and-mac-co/:
Även om vi hittade Verizons nya LTE-nät behagligt snabb i tidiga tester, finns det några skarpa kanter till Tech - Verizon USB-modem har svårt att dela ut anslutna användare från en EVDO nät till ett LTE en , och naturligtvis, de inte Ännu fungera på Mac. Men eftersom Verizons upptagna till båda dessa frågor och lovade att åtgärda Twain. "Hand-offs kan ta upp till ett par minuter, men det var väntat och en fix är på gång," det sa Computerworld tidigare idag. "Mac stöds inte än, och vi har jobbat på drivrutiner för Mac OS i veckor, och räknar med att uppdatera relativt snart", en representant till. Nu ska vi se bolaget ge någon mening till vilda, vilda västern vi kallar 4G marknaden.

Verizon: LTE-modem handoff har två minuters fördröjning, fix (och Mac-kompatibilitet) på väg ursprungligen visades på Engadget , lör, 11 Dec 2010 23:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar