söndag 16 januari 2011

13 japanska företag ansluta sig till ytterligare bränsleceller antagande, även planer på att cykla tillsammans

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/16/13-japanese-companies-join-to-further-fuel-cell-adoption-also-p/:
13 japanska företag ansluta sig till ytterligare bränsleceller antagande, även planer på att cykla tillsammans
Vad kommer att snurra däcken i bilen i framtiden? Kommer det ens däck? Just nu ser det ut som antingen väte bränsleceller eller rena elbilar kommer att dominera på gatorna i några decennier, och tack och lov de delar nog teknik för oss att tro att de kan fredligt samexistera - precis som Apple och Microsoft fanboys och flickor har känd som värd för riktigt stora partierna tillsammans om de driver lång, respektfullt diskussioner om deras olika åsikter. Men medan elbilar är redan på god väg, att för bränsleceller start vi kommer att behöva mer vätgasmackar och mer samarbete mellan biltillverkarna. Det som händer nu i Japan, med 13 företag - Toyota , Nissan och Honda tillsammans med ett antal av gas och allmännyttiga företag - kraftsamling för att skapa en smidig inhemsk lansering "i cell fordon bränsle så snart som 2015. De hoppas kunna skapa cirka 100 vätgasstationer över hela landet, arbeta för att bilda ett bredare nätverk väte utbudet, och även utbilda människor om FCVs i allmänhet. Vi ger dem ett försprång genom att låta dig veta att står för "Fuel Cell Vehicle", fast de är också ofta kallas FCEVs, eller "Fuel Cell Electric Vehicles." Bam! Två artiklar från att göra-listan.

Fortsätt läsa 13 japanska företag ansluta sig till ytterligare bränsleceller antagande, även planer på att cykla tillsammans

13 japanska företag ansluta sig till ytterligare bränsleceller antagande, även planer på att cykla tillsammans ursprungligen visades på Engadget on Sun, 16 Jan 2011 14:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar