söndag 16 januari 2011

Washington State sätta sammanfattning laddare på natursköna AVVÄG, låta turister för att fylla ut sina elbilar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/16/washington-state-to-put-quick-chargers-on-scenic-byway-allow-to/:
Washington State sätta sammanfattning laddare på natursköna AVVÄG, låta turister för att fylla ut sina elbilar
För några veckor sen vi fick veta att USA skulle få 310 snabb laddning CHAdeMO stationer , 480V AC / DC-omvandlare som kan få en Nissan Leaf till 80 procents laddning på under 30 minuter. De flesta är avsedda för storstadsområden, men vi blev nyfikna att ta reda på att staten Washington kommer att sätta två eller tre av dem ute på landet, på en 120 mil lång naturskön del av Route 2 som löper över Cascade Mountains. Det är ett populärt turistmål, och med elbilar blir mer populär i området, snart även turister med banbrytande transport till njuta av åkturen. När allt gillar alla en god uppfattning.

Fortsätt läsa Washington State att sätta sammanfattning laddare på natursköna AVVÄG, låta turister för att fylla ut sina elbilar

Washington State sätta sammanfattning laddare på natursköna AVVÄG, låta turister för att fylla ut sina elbilar publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 16 Jan 2011 05:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PluginCenter.com , Green Car Congress | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar