söndag 16 januari 2011

HP lovar webOS netbooks att gå med på smartphones och skiffer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/16/hp-promises-webos-netbooks-to-go-along-with-smartphones-and-slat/:
Todd Bradley gjorde lova oss att det skulle finnas mer än bara skiffer på HP: s webOS meny och idag kan vi lägga till netbooks till listan över formfaktorer för Palm berömda OS. Detta hittills okända skiva info kommer från ett transportföretag träning hemsida HP har inrättats för att utbilda återförsäljare på den starka punkter i sitt kommande produkter. Den utbildning video på platsen talar om de stora synergier som kan uppstå smartphones, skiffer och netbooks alla kör samma OS och "talar" till varandra, vilket återspeglar Bradley's "ansluten erfarenhet" mantra från ett par dagar sedan. Smartphones sägs vara början på en ny familj av webOS produkter, med sina större syskon som att komma "snart nog." Är 9 februari snart nog? Vi skulle säga så.

Fortsätt läsa HP lovar webOS netbooks att gå med på smartphones och skiffer

HP lovar webOS netbooks att gå med på smartphones och skiffer ursprungligen visades på Engadget on Sun, 16 Jan 2011 12:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral | källa HP webOS Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar