lördag 1 januari 2011

Netflix och Vudu slår inte Boxee Box till januari ... som om du inte kunde ha gissat

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/netflix-and-vudu-not-hitting-boxee-box-till-january-as-if-you/:
Enligt ett inlägg som bara har gått live på Boxee: s blogg, användarna Boxee Box kommer inte att se Vudu eller Netflix innehåll på sina TV-apparater till januari. Vi vet, kommer vänta vara smärtsam. Enligt Boxee laget bör Vudu erbjudanden träffa plattform så snart som nästa vecka, men Netflix kommer inte att göras tillgängliga förrän i slutet av månaden. Företaget hävdar att båda tjänsterna igång på sina kontor, men mer tid behövdes för att "testa varje ansökan och kontrollerar att de är redo för lansering." Det är skönt att veta var vi står, även om det skulle ha varit ännu trevligare att få tätare uppdateringar om status för dessa program, i stället för en sista-minuten blogginlägg på nyårsafton.

Ändå har tjänsten lika inslag av hoppfullhet för den ljusa framtiden Boxee ser för hemunderhållning och erkännande av enorma utmaningar de står inför start under det kommande året. Med deras ord: "Som vi redo för det nya året i morgon och CES nästa vecka, det är klart att i 2011 vi kommer att konkurrera med företag som spenderar mer utfodra sina anställda att vi måste betala vår Vi är övertygade om att vår. litet team kommer att fortsätta att driva omsluta om vad folk förväntar sig av sin TV. " Här på Engadget, vi är angelägna om att se hur det spelar ut, men vi har definitivt hejar på underdogs som Boxee som har banat väg för så mycket av vad världen är bara vakna upp till. 2011 kommer att bli en galen år!

Netflix och Vudu slår inte Boxee Box till januari ... som om du inte kunde ha gissat ursprungligen visades på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 21:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Boxee blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar