lördag 1 januari 2011

Via Motors E-REV hybridlastbilar makt din pendla och arbetsplatsen för (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/via-motors-e-rev-hybrid-trucks-power-your-commute-and-the-job-si/:
Via Motors E-REV hybridlastbilar makt din pendla och arbetsplatsen för
Hybridbilar har officiellt hoppat hajen, tråkiga förare från kust till kust som de självbelåtet hypermile vart de ska. Under tiden, de med stora lastbilar har varit relativt otur, att behöva stanna ofta för gas - och att skrapa resterna av dessa små hybrider av deras fender brunnar. Det är förändrade snart, med Via Motors tar sin omdöpta Chevy lastbilar (gräva att flygande V på fronten) och erbjuda dem till flottor 2011, med försäljning till privatpersoner kommande två år senare (du kan få i linje nu för $ 1.000 ner). Stora företag som uppenbarligen kommer PG & E ska kunna rulla i dessa så kallade E-REV lastbilar som erbjuder antingen 20 eller 40 miles av elektriska sortiment, utökat med en onboard-generator. Ja, det är en seriehybrid layout liknande teori på Volt , med förbränningsmotorn laddar batterierna som i sin tur skicka juice till 268hp motorn. Intressant dock att generatorn kan driva andra saker också, som ger 120 eller 240 V till verktyg, ljus, kanske till och med badtunnor om du är en supercool entreprenör. Inga ord om förväntade fordon kostnad eller effektivitet, men vi är inte väntar mirakel på någon front.

Fortsätt läsa Via Motors E-REV hybridlastbilar makt din pendla och arbetsplatsen för (video)

Via Motors E-REV hybridlastbilar makt din pendla och arbetsplatsen för (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 19:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa Via Motors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar