lördag 1 januari 2011

Windows XP delvis återskapas i LittleBigPlanet 2, UPS står på spel för spelare ambitionsnivå (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Vi har sett en CHIP-8 emulator till och med en virtuell processor byggd inuti spel, men vi har ännu att möta en omgång rekreation av Windows. Tack vare en kvartett av flitiga LittleBigPlanet 2 beta spelare, men kan vi nu äntligen kontrollera att av i vårt exemplar av 100 Geeky projekt du måste vittne inför Dying. Som videon ovan visar, större Windows-funktioner de har emuleras hittills inkludera en fungerande Start-menyn och muspekaren, multiplayer stöd för en mängd bloatware spel, och även goda ole "blue screen of death. Det är ganska imponerande saker från ett ambitiöst plattformsspel titel som inte kommer att officiellt fartyg till mitten av januari. Onödigt att säga, när den fulla versionen kommer räknar vi med att se en fungerande kopia av Lion kör stat. Du hörde oss människor - vi sätta ribban så högt.

Windows XP delvis återskapas i LittleBigPlanet 2, UPS står på spel för spelare ambitionsnivå (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 1 Jan 2011 12:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Kotaku | källa Playstation Lifestyle | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar