lördag 1 januari 2011

Reservkraft: Papper 2010, Inkgadget Review

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/reserve-power-paper-2010-the-inkgadget-review/:
Under de senaste två veckorna vi har varit försedda med lätt flexibel teknik i vårt arbetsflöde. Vanligtvis, naturligtvis, bara om allt vi skriver är dirigeras via en processor, operativsystem och program och omedelbart avspeglas på en LCD med några multitasking användargränssnitt. Vi har dock sökt ett sätt att organisera att-göra-listor på en separat display så att de inte går förlorade under loppet av en dags arbete eller ta upp onödigt skärmyta. När det händer, vi var inbjudna till en exklusiv presskonferens lovprisar den senaste versionen av papper.

Papper är ett tunt, hopfällbar ämne som kan rymma ett brett utbud av mätspetsar för att producera ord och grafik. Haken är att, ungefär som bläckpatroner för skrivare, måste dessa pennor fyllas på med bläck eller bytas ut. Men det finns ett stort ekosystem av dessa enheter som är allmänt tillgängliga.

Utvecklarna av papper har verkligen satt en hel del eftertanke i en rad olika användningsområden. Verktyget har nästan ingen inlärningskurva och datainmatning är så enkelt att små barn kommer att ha några problem att bemästra sin grunderna. Papper ger hög kontrast när de används med lämplig färg och förbrukar ingen ström. Och, enkelt uttryckt, finns det ingen display på marknaden som kan vika så flexibelt som papper, tillåter oss att glida en liten plåt omärkligt in i en skjorta ficka eller plånbok.

Fortsätt läsa reservkraft: Papper 2010, Inkgadget Review

Reservkraft: Papper 2010, Inkgadget Review publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 18:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar