lördag 1 januari 2011

PSA: iPhone larm fungerar inte kommit nyårsdagen 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/31/psa-iphone-alarms-not-working-come-new-years-day-2011/:
Vi är inte exakt säker på orsaken till denna förkärlek nya fråga som berör Apples super cool iPhone raden av mobiltelefoner, men tydligen är du har problem kommit 2011/01/01. Enligt en explosiv ström av frustration fyllda tweets på Twitter mikrobloggtjänst, när klockan slår midnatt kommer ett av larm upphör att sjunga ut. Frågan låter kusligt lik senaste sommartid problem vi sett tillbaka i november, även om vi såg både upprepa larm och enda larm misslyckanden, respektive.

Så hur kan du fixa detta potentiellt livshotande ruinera problem? Bra tills Apple patchar sin OS - och det är för närvarande oklart om detta är bara IOS 4.2.1 eller tidigare versioner också - du kan enkelt skapa en återkommande alarm vid den tid du behöver för att bli väckt och sedan inaktivera det när ditt drömmar är helt förstörda. Vi tar en djupare inblick i frågan och har kontaktat Apple - Om vi får fler nyheter kommer ni vara de första att veta. Under tiden får du gärna ömka i kommentarer, och ... gott nytt år?

[Tack till alla som skickat detta i]

PSA: iPhone larm fungerar inte kommit nyårsdagen 2011 som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 31 Dec 2010 21:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Twitter | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar