tisdag 22 februari 2011

Activision och Sega visa upp Wappy Dog dogbot / Nintento DS spel på Toy Fair 2011

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/activision-and-sega-show-off-wappy-dog-dogbot-nintento-ds-game/:
Toy Fair 2011 är inte riktigt lika stor del som säger, CES eller MWC , men ändå har sin beskärda del av fiffiga leksak prylar. En juvel i föreställningen är Segas Wappy Hund leksak som gränssnitt med Activisions Nintendo DS titel med samma namn. I vad som utgör den logiska evolutionära ingående av konstnären tidigare känd som Tamagotchi , Hund gör Wappy folk att kommunicera med sina digitala husdjur inte bara via DS, men även genom att spela med och utbilda sina pooch s robot dubbelgångare. Efter att ha spelat med DS Wappy, synkroniserar spelet automatiskt upp med leksaken bot för att hålla den från att utveckla flera personlighetsstörning. Även för närvarande en prototyp, leksak kan dansen (förhoppningsvis med lite mer flava än iDog kusin), gnälla och skälla som svar på ditt barns samspel, och kritiseras för en release i höst till ett okänt pris. Inget behov av att tacka oss för att hitta ditt nästa husdjur.

Activision och Sega visa upp Wappy Dog dogbot / Nintento DS spel på Toy Fair 2011 ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 19:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Consumer Reports | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar