tisdag 22 februari 2011

Zotac Fusion-baserade ZBox AD03 Blu-ray HTPC blir över, log mot

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/zotacs-fusion-based-zbox-ad03-blu-ray-htpc-gets-reviewed-smile/:
Medan AMD: s Zacate E-350 APU har lyckats hitta sin väg in i ett antal bärbara datorer, det är inte precis enkelt att hitta ett skrivbord baserade på Fusion just nu. Tack och lov var Zotac champing på lite att vara en av de första, och dess ZBox AD03 / AD03 Plus har precis nått de provbänk över på Hot Hardware. Alla sa, resultaten var tämligen förutsägbart, med fusion APU kör varv runt innan Atom-baserade versionen . Naturligtvis, "varv" är ett relativt begrepp, och även om det har inte på egen hand omdefinierade SFF PC-sektorn, har givit en verkligt alternativ till Intels stall underwhelming nettop marker. Över hela linjen, den Zacate E-350 lyckades hålla sin egen, med den enda verkliga frågan är "svaga Flash video acceleration." Vi veta att uppdaterade drivrutiner förväntas att åtgärda, dock, så det finns verkligen mycket att gnälla om från en siffror synvinkel. När det gäller erbjudande? Den AD03 Plus (ringde upp på $ 529,99) verkar vara en sämre itu med sitt minimala 2 GB RAM och (jämförelsevis trög) 250GB HDD, medan barebones AD03 (som anger för $ 439,99) skulle kunna bli riktigt kraftpaket med 4GB minne och en snabb SSD. Chef på ner till källan länk för att få din nörd på, men bara om du är intresserad av att repas DIY kliar det har varit så besvärligt för sent.

Zotac Fusion-baserade ZBox AD03 Blu-ray HTPC blir över, log mot ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 17:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hot Hardware | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar