tisdag 22 februari 2011

iGrow lovar att återföds ständigt hår med laser, accessorize någon garderob

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/igrow-promises-to-regrow-hair-with-lasers-accessorize-any-wardr/:
Laser kammar ? Gamla nyheter. Det senaste inom laser-baserade hår föryngring är iGrow, en snygg ny bärbar enhet från Apira Science att förpackningar 21 laserdioder och 30 LED-lampor. Enligt företaget, som matchar produktionen av de flesta kliniska hår lasrar, och det bör resultera i "tjockare, fylligare och friskare" hår på bara "några månader". Men det är inte allt. I iGrow ingår även en fjärrkontroll som har programmerats för både män och kvinnor, och den har en inbyggd uppsättning hörlurar som du kan använda med din egen iPod eller MP3-spelare - vi kan inte föreställa sig varför du någonsin skulle vilja att ta bort det. Visst, kostar det $ 695, men Apira är så säker i sitt mirakel hjälm som det erbjuder en sex månader pengarna tillbaka garanti. Ni har verkligen ingenting att förlora ... men ditt hår.

Gallery: iGrow

Fortsätt läsa iGrow lovar att återföds ständigt hår med laser, accessorize någon garderob

iGrow lovar att återföds ständigt hår med laser, shoppa någon garderob ursprungligen visades på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 12:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iGrow | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar