tisdag 22 februari 2011

Första Windows Phone 7 uppdatera går inte smidigt för vissa Samsung-telefoner

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/first-windows-phone-7-update-not-going-smoothly-for-some-samsung/:
detta är varför de gör fasas utbyggnader, eh? Om Twitter är teckensnitt på sanning och verklighet som vi misstänker att det är, det låter som användare av vissa Windows Phone 7 modeller från Samsung kämpar med att ringa första uppdatering som Microsoft börjat trycka denna vecka. I grund och botten, det låter som om uppdateringen är inte konsekvent att slutföra, det vissa fall användare får ett felmeddelande, och det verkar inte finnas något sätt att rulla tillbaka eller återställa den tidigare firmware och få telefonen tillbaka till ett fungerande tillstånd . Mass bricking är förmodligen den största rädslan av programvara ingenjörer innan de distribueras luren uppdateringar till fältet, så det är en bra sak de tar det lugnt, naturligtvis, det är inte mycket tröst för folk som är fast du ringer ett samtal (om någon annans telefon) till Samsung support.

[Tack, jdog25]

Första Windows Phone 7 uppdatering inte går smidigt för vissa Samsung-telefoner publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 00:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hämta Squad | källa ZDNet UK | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar