tisdag 22 februari 2011

PlayStation hackare kan enligt uppgift till unban själva, om andra förbud, tabeller tur

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/playstation-hackers-reportedly-able-to-unban-selves-ban-others/:
PlayStation hackare kan enligt uppgift till unban själva, om andra förbud, tabeller tur
Förra veckan Sony sagt att de visat sig ha hackat sin Playstation 3 konsoler skulle ha sin PlayStation Network access " avslutas permanent . " Hårda ord som, föga förvånande, inte alltför varmt emot av hacking samhället. Destructoid rapporterar nu att inte bara ha dem tinkerers hittat ett sätt att unban själva, men att de kan i sin tur förbjuda någon annan konsol de vill. Det finns tydligen en hake, dock med hackare att behöva känna det unika ID som tilldelats den andra konsolen att de ska vara förbud, vilket gör det låta som kanske hacka är helt enkelt byta en "bra" ID på en "dålig" console , men på denna punkt har vi inga detaljer om den påstådda förfarandet här. Oavsett om några random flicka med en söt avatar träffar dig på IM och efter några minuter av avslappnad konversation, ber om serienumret på din PS3, tänk innan du lämnar över dem siffror.

PlayStation hackare uppges kunna unban själva, om andra förbud, vänd tabeller publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 10:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Geek.com | källa Destructoid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar