tisdag 22 februari 2011

Zune Insider påminner om att Zune är inte död, meddelar Zune HD lansering i Kanada

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/21/zune-insider-reminds-that-zune-isnt-dead-announces-zune-hd-lau/:
Zune Insider påminner om att Zune är inte död, meddelar Zune HD lansering i Kanada
Vi har fortfarande bara en officiell icke-förnekande från Microsoft om den fortsatta försörjningen av namnet " Zune "som varumärke, men nu har vi Zune Insider säger" Zune är inte död. " I själva verket visste vi redan det, men frågan är vad som kommer i framtiden med Windows Phone synes få alla företagets uppmärksamhet på senare tid. Den framtid som vi vet fortfarande inte om, men vi har några nyheter om det nuvarande för kanadensare: den Zune HD ! Ja, våra vänliga grannar i norr behöver inte längre leta söder för att köpa Microsofts senaste inträde till Zune serien - även om "senaste" är en något sorglig beteckning för hårdvara som släpptes under 2009 . Men det finns fortfarande ingen Marketplace tillgängliga: det kommer absolut bli en BYO tunage affär för nu.

Zune Insider påminner om att Zune är inte död, meddelar Zune HD lanseras i Kanada ursprungligen visades på Engadget på måndag, 21 Feb 2011 18:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ZuneSpring | källa Zune Insider | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar