tisdag 22 februari 2011

Smart visar upp Forspeed elektriska roadster koncept

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/22/smart-shows-off-forspeed-electric-roadster-concept/:
Vi har några goda nyheter och några dåliga nyheter för folk angelägna för en sportigare, helelektriska Smart fordon . Den goda nyheten är att moderbolag Mercedes-Benz har precis tagit varv sin nya Smart Forspeed konceptbilen, som kommer att göra sin debut på den kommande bilsalongen i Genève. Det är en kompakt allt-elektriska roadster som lovar en toppfart på 75 miles per timme, en rad av 84 miles på en laddning (som för övrigt kan göras med en vanlig 220-volts uttag), och en lyx interiör att även inkluderar en särskild smartphone boende. De dåliga nyheterna? Bolaget säger upp framför att "det inte kommer att göra produktion," men att "delar av bilen kommer att föras över till framtida projekt." Hit upp på länken nedan för en närmare titt.

Smart visar upp Forspeed elektriska roadster begrepp som ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 22 Feb 2011 08:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa eMercedesBenz | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar