tisdag 15 februari 2011

AMD Athlon, Phenom och Sempron namn kan dödas av till förmån för Vision varumärke

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/amd-athlon-phenom-and-sempron-names-may-be-killed-off-in-favor/:
AMDs efterlängtade leverans av CPU-GPU hybrid marker i form av sin Fusion teknik hade redan ett offer i företagets varumärkesstrategi (vi kommer att sakna dig, ATI !), men nu vi lär oss att det kan vara ännu mer redundans glider delas ut. X-bit labs har upptäckt dokumentation som hävdar AMD för avsikt att sända sitt släktnamn processorn till historiens annaler, gå i stället med olika klasser av sin vision varumärke. Athlon, Phenom, och Sempron monikers vi vet idag skulle ersättas med A, FX och E-serien respektive med Llano APU ockuperar mellanregistret en sektor, quad-och okta-core Zambezi chips slog med FX etikett , och den nedre delen få tag överblivna E. Eftersom den nuvarande namnsystem verkligen inte förmedla mycket nyttig info för icke-invigda, tycks detta vara ett steg i rätt riktning för AMD, men vi bara inte gillar att se gamla vänner försvinner spårlöst. Gissa Athlon XP Thunderbird kommer bara att leva vidare i våra hjärtan i stället.

AMD Athlon, Phenom och Sempron namn kan dödas av till förmån för Vision varumärke publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 08:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa X-bit labs | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar