tisdag 15 februari 2011

Nästa version av Android kommer att kombinera Gingerbread och Honeycomb, anländer till sex månaders cykel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/next-version-of-android-will-combine-gingerbread-and-honeycomb/:
Eric Schmidt gav inte en ton av detaljer om framtiden för Android under hans MWC 2011 grundton , men han gjorde bort en intressant godbit: nästa version av Android kommer "börjar med ett I, döpt efter en efterrätt" och kombinera Gingerbread för telefoner och Honeycomb för tabletter till en helhet. Vi ska bara gå ut på en lem och säga att han talar om Ice Cream , och att vi ser att Skärvor UI konstruera användas för att överbrygga telefon / tablett visningsstorleken gap. Tyvärr har Erik inte säga något om timing - bara att uppdateringar har skett på ett "sex månaders cykel." Med tanke på att Honeycomb ännu inte har officiellt lansera på en valfri enhet, skulle vi säga att inte är så lång tid att vänta - men givetvis är vi också längtar efter att veta mer så snart som möjligt. Vi låter dig veta om vi hör något bra.

Nästa version av Android kommer att kombinera Gingerbread och Honeycomb, anländer till en sex månaders cykel publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 00:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar