tisdag 15 februari 2011

Deutsche Telekom lansera NFC betalningar med T-Mobile USA, övriga marknader i år, NFC iPhone med på resan?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/deutsche-telekom-rolling-out-nfc-payments-with-t-mobile-usa-oth/:
Vid sin presskonferens på Mobile World Congress idag, Deutsche Telekom - den tyska föräldern till T-Mobile dotterbolag runt om i världen - nämnde att det kommer nu att lansera NFC betalningssystem i telefoner på flera marknader med början detta år med full utbyggnad under 2012 . T-Mobile USA kommer att ingå i den handling genom Isis initiativet meddelade i slutet av 2010 i samarbete med AT & T och Verizon, men här är där det blir särskilt intressant: DT chefer tydligen namn sjönk Apple under live-event för en 2011 lansering. Naturligtvis finns det ingen brist på rykten om att nästa generations iPhone kommer att innehålla några sätt av NFC förmåga, och det verkligen känns som en Apple påskrift skulle göra underverk med att ta tekniken till en ny nivå av konsumenternas acceptans. Följ paus för hela pressmeddelandet - det nämns inte Apple, intressant nog, så det är fullt möjligt att detta var ett verkställande tabbe. Mer om detta som vi har det.

Fortsätt läsa Deutsche Telekom lansera NFC betalningar med T-Mobile USA, övriga marknader i år, NFC iPhone med på resan?

Deutsche Telekom lansera NFC betalningar med T-Mobile USA, övriga marknader i år; iPhone med på resan? NFC ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 07:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Telefon Scoop | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar