tisdag 15 februari 2011

BlackBerry PlayBook att skickas med fullständiga versioner av Tetris och Need For Speed: Undercover (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/blackberry-playbook-to-ship-with-full-versions-of-tetris-and-nee/:
EA Sports är inte en att ge bort saker , men det är precis vad det gör på RIM: s Blackberry PlayBook . Vi har fortfarande inte hört ett konkret leveransdatum för denna sak, men EA svär upp och ner att dessa två titlar kommer att slutföras med den tid som går till marknaden. Både Tetris och Need for Speed: Undercover kommer förinstallerade på enheten, med både är full, oavkortade versioner, i själva verket kommer att NFS har ett nytt läge som utformats särskilt för att komma in i spelet snabbt på denna mycket tablett. Smart, det finns tom en "slo mo"-läge som fördröjer allt för att möjliggöra noggrann kontroll även under hektiska rider på tunnelbanan. Vi har lovprisade den PlayBook tidigare, men vi blev imponerade med hur väl den här saken hanteras multitasking. Även med NFS körs i bakgrunden, kunde vi spela upp en video i förgrunden med nary lite eftersläpning under övergången. Tetris var förutsägbart Tetris, och det fungerar bara när du håller den skiffer vertikalt. Vi måste erkänna att införandet av dessa två titlar är ganska gesten, och med tanke på de fyra första bokstäverna av denna produkt namn, skulle vi säga att det är mer än passande. Hoppa på ner för att se en demonstration video av båda, visade här på Mobile World Congress i Barcelona.

Fortsätt läsa BlackBerry PlayBook att skickas med fullständiga versioner av Tetris och Need For Speed: Undercover (video)

BlackBerry PlayBook att skickas med fullständiga versioner av Tetris och Need For Speed: Undercover (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 00:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar