tisdag 15 februari 2011

Google lanserar Chrome extension som låter dig blockera webbplatser från sökresultaten

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/google-rolls-out-chrome-extension-that-lets-you-block-sites-from/:
Trött på att vänta på Google och dess algoritmer för att filtrera innehåll jordbruk och andra skumma platser ur dina sökresultat? Då kan du nu äntligen ta saker i egna händer tack vare en "experimentell" förlängning att Google har just gjort tillgänglig för Chrome webbläsare. Det fungerar ungefär så enkelt som du förväntar dig - en gång installerat, kommer du bara se en länk för att blockera en webbplats tillsammans med varje sökresultat och du kommer också att kunna frigöra platser när som helst om man går lite överbord. Vad är mest intressant är dock att Google säger att det kommer att studera den feedback den får från förlängning och att den kommer att överväga att använda det som en potentiell rangordning signal för sina sökresultat.

Google lanserar Chrome extension som låter dig blockera webbplatser från sökresultaten ursprungligen visades på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 21:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Officiella Google Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar