tisdag 15 februari 2011

Verizon CTO: vi inte "behöver" den Nokia-Microsoft partnerskap, Android, Ios, och BlackBerry är de tre stora plattformarna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/15/verizon-cto-we-dont-need-the-nokia-microsoft-partnership-an/:
Uppvaktar största flygbolaget i USA är förmodligen högst upp på alla telefoner tillverkarens att göra-lista, och det börjar låta som Nokia - i kraft av sin j Ust-tillkännagav Windows Phone spela - har i motvind framåt av det. Verizon VD Tony Melone har gått på skiva ut på Mobile World Congress här veckan säger att han är skeptisk hos taggar Microsoft har förmåga att uppfylla sina höga volymen mål för Windows Phone - lite märkligt med tanke på att Verizon är på väg att lansera sin första Windows Phone 7 modell - och att han inte tror att "Verizon behöver Nokia och Microsoft relation." Med hänvisning till synes direkt till Nokia vd Stephen Elop önskan att göra smartphone kriget en "tre-häst ras" mellan Android, Ios, och Windows Phone, säger Melone han tycker att "just nu de tre OS-spelare ser vi för vårt nätverk är Android, Apple och RIM. " Naturligtvis, precis som iPhone, är vi säkra Melone inställning kan ändras i en handvändning om Windows Phone plockar upp tillräckligt med ånga - men även i bästa fall, det kommer att ta ett tag.

Verizon CTO: vi inte "behöver" den Nokia-Microsoft partnerskap, Android, Ios, och BlackBerry är de tre stora plattformarna som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 15 Feb 2011 13:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar