tisdag 15 februari 2011

Engadget nästa läsare meetup händer 25 februari i San Francisco - vara där!

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/14/engadgets-next-reader-meetup-happens-february-25th-in-san-franc/:
Det är rätt människor - det händer igen! Den Engadget besättningen är att få ihop sina bästa parti kläder och sjöfart Out West för en annan delbetalning av våra fantastiska läsare meetups. Vår sista evenemang i New York drog massor av folk och var ett runt blast, och San Francisco delbetalningen kommer garanterat att bli lika explosivt (eller kanske mer? C'mon ... visa oss vad du har). Den här gången är vi samarbetar med Sprint, samt Sony PlayStation, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, Sling, Sonos, HTC, och massor av andra aktörer i vår bransch (vi är fortfarande lägga till listan! ) för att ge dig en natt av gadget geeking, giveaways, läckra livsmedel, och vissa grym musik (som ingen annan än vår Podcast Producer, Trent Wolbe).

Det alla åldrar Shindig kommer att äga rum på City View på The Metreon , som ligger bekvämt i centrala SF. Om du är en nörd i staden, du förmodligen redan vet vad vi pratar om. Dörrarna öppnas klockan 18:30, och kapaciteten är begränsad till 1200 personer - så om du vill komma in, komma dit tidigt!

Vi kommer att bli översvämmade interwaves med mer information snart, men för nu, markera datumet i dina kalendrar och gör dig redo för att festa.

Fortsätt läsa Engadget nästa läsare meetup händer 25 februari i San Francisco - vara där!

Engadget nästa läsare meetup händer 25 februari i San Francisco - där! Vara ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 14 Feb 2011 20:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar