torsdag 17 februari 2011

Apple skapat brister pekskärm tabletten konkurrensen?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/apple-creating-touch-panel-shortages-for-tablet-competition/:
Saker har en tendens att bli rörigt för tävlingen när Apple bestämmer sig för att inrikta sina stora kassa på " mycket strategiskt "komponenter. Speciellt när Cupertino börjar vifta runt högar av degen i storleksordningen $ 3900000000 till 7800000000 $ . Se bara på vad Apple gjorde med NAND leveranser som flash-baserade iPod steg till dominans som referens. Idag DigiTimes rapporterar att Apple ockuperar nära 60 procent av den globala pekskärmen produktionskapacitet från lik av Wintek och TPK resulterar i en "tight leverans" till tävlingen. Specifikt DigiTimes "källor på uppströms komponenttillverkare hävdar att Tablet PC beslutsfattare är oförmögna att skickas tillräckligt med produkter för att matcha order på grund av komponentbrist. Den primära boven i dramat, enligt ryktet RAG, är bristen på pekskärmar "på grund av Apple hålla kontroll över kapacitet." Frågan är särskilt besvärande för andra rangens tablett hoppfulla som måste konkurrera med till exempel HP, RIM, Motorola, HTC, Samsung, LG, du Dell (alla utom Sony) för klipp. Som ett resultat bör Apple kunna lättare möta IPAD efterfrågan under 2011, enligt DigiTimes, medan konkurrenterna kämpar för att hänga med.

Apple skapar panel brist touch tablet konkurrens? ursprungligen visades på Engadget tor, 17 Feb 2011 01:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar