torsdag 17 februari 2011

Panasonic presenterar en svit av videokameror i alla former, storlekar och djup

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/panasonic-unveils-a-suite-of-camcorders-of-all-shapes-sizes-an/:
Nå, låt den Panasonic att dumpa en hög med videokameror på gång, vilket garanterar varje inhemsk nisch är täckt. Vi har fem olika modeller, så bär med oss när vi bryta ut några kulor:
  • HM-TA20 - Detta är en Flip -stil upprätt design med en lins på ena sidan och å den andra, en LCD med en stor röd knapp under den. Men, det är tåliga och har tre meter vattentätt skydd och en varaktig, dammsäkert fall. Det kommer att göra 1080p filmer, erbjuder ingen optisk zoom, men har ett nattläge som droppar ner det till 15 bilder / sek för att hjälpa det fungerar bra när ljuset slocknar. Den kan användas som en webbkamera också.
  • HM-TA2 - Detta är i grunden TA20 minus tunga bitar. Bästa för att hålla den torr. Levereras med ett stativ för självporträtt. Perfekt för din nya MySpace-profil pic!
  • HX-WA10 - annat varaktigt en, vattentät ner till tre meter, damm och stötsäker, fångar 16 megapixel stillbilder och register 1080p film också. Den erbjuder en pistol stil grepp och en flip-out, tre-tums pekskärm. Det är bilden efter rasten.
  • HX-DC10 - Detta är i grunden en WA10 som inte gillar vatten, eller damm, eller tas bort.
  • HX-DC1 - Ytterligare ett steg ner kostnaden stegen, här backa till 14 megapixel stillbilder och förlora några av de högteknologiska knep av de andra. Dess tre-tums LCD är inte påtaglig.
Panasonic har inte nåd oss med priser för någon av dessa, eller utgivningsdatum. Men, hej vem behöver detaljer så?

Fortsätt läsa Panasonic presenterar en svit av videokameror i alla former, storlekar och djup

Panasonic presenterar en svit av videokameror i alla former, storlekar och djup som ursprungligen visades på Engadget tor, 17 Feb 2011 08:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Digital Photography Review , CrunchGear | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar