torsdag 17 februari 2011

Kno säger några tabletter kommer att skickas inom 60 dagar, förklarar inte förbeställa dröjsmål

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/kno-says-some-tablets-will-ship-within-60-days-doesnt-explain/:
Vi blev något häpen när Kno bekräftat sin lärobok tablett hade försenats utan ett ord om när produktionen skulle återupptas, men företaget nu säger pre-order kommer att uppleva upp till två månaders försening innan de skepp ut, och inte alla av dem kommer . eBookNewser och CrunchGear rapport att transporterna kan uppskjutas tills så sent som den 14 april, och att den första sändningen kommer att begränsas till ett begränsat antal elever och lärare. " Kno ännu inte har gett en anledning till förseningen, men vi anser att den nyligen avslutade-off hemsida säger en hel del. "Du behöver nu en inbjudan för att få en Kno," står det, "Det finns inte tillräckligt för att gå runt."

Kno säger några tabletter kommer att skickas inom 60 dagar, förklarar inte förbeställa dröjsmål ursprungligen visades på Engadget tor, 17 Feb 2011 04:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrunchGear | källa eBookNewser | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar