torsdag 17 februari 2011

Motorolas Sanjay Jha på Xoom: "Vår förmåga att leverera 4G motiverar $ 799 price point"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/motorolas-sanjay-jha-on-xoom-our-ability-to-deliver-4g-justif/:
Motorolas Xoom kommer att kosta lite mer än konkurrenterna, men bolagets co-CEO Sanjay Jha har en förklaring till varför det kan vara: han sa till reportrar att Android Honeycomb tabletten pris motiveras av löftet om snabb 4G internet. Naturligtvis, $ 800 Xoom faktiskt inte kommit med 4G uppkoppling ur porten, men Jha sa till reportrar att Xoom LTE-uppgraderingen kommer att vara gratis och att undrar om underverk, tablett kommer kunna dra ner 50 megabit per sekund hastigheter. Någon kanske vill kontrollera Sanjay's matematik - visst, mitt i en Verizon dimma på CES 2011, kunde vi hantera 33Mbps, men vi brukar få mindre än hälften att hastigheten på en dag till dag.

Motorolas Sanjay Jha på Xoom: "Vår förmåga att leverera 4G motiverar $ 799 price point" som ursprungligen visades på Engadget tor, 17 Feb 2011 00:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar