torsdag 17 februari 2011

Rinspeed Bambu elektriska konceptet är världens största HTC Flyer docka

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/17/rinspeed-bamboo-electric-car-is-the-worlds-largest-htc-flyer-do/:
Prata om dina gemensamma kampanjer. Den Rinderknecht inbyggda Rinspeed Bamboo begreppet elbil ser ut att bli grejer av en gadget nörd drömmar. Tyvärr liknar den drömmen en dystopisk framtid föreställde en Neal Stephenson roman där allt vi äger är sponsrade, slathered i företagens logotyper. Men hey, det är bara ett koncept, och produktion fordon aldrig ser ut som den ursprungliga idén så allt går ... och vi betyder någonting. Till att börja med, breadbox-inspirerade streck har den en Siemens VDO skärm med en dockningsstation i handskfacket för den nya HTC Flyer tablett. Bamboo streck är flankerad av blommig JBL GreenEdge högtalarna och startnyckeln är utformade efter en schweizisk armékniv. Och om vi inte har fel, det finns en webbkamera förlängas från en stjälk från mitten av instrumentbrädan. En intressant arbete ända fram till det kluster av gamla skolan kasta växlar för vindrutetorkare, lampor, risker, etc. Men det är bara sittbrunnen.

Kylargrillen har ersatts av en Internet-ansluten "identiface," som utvecklats av Daimler dotterbolag MBtech, där den boende kan visa ett obegränsat antal meddelanden till åskådare från Facebook eller Twitter, till exempel, eller till och med den radiostation förinställda du för närvarande störning. Den uppblåsbara baksätet är löstagbara, vilket är uppblåsbara vattentät taket utvecklats av Tecnotex som även fungerar som Beach Blanket. Hela kitet drivs av en 54 kW elmotor klarar 120 km / h topphastighet och batteri som kan driva den sportiga golfbil cirka 105 mil innan det behöver laddas igen från en RWE intelligent laddstationen. Leta efter det att göra sin stora avslöja vid Geneva Motor Show. Tills dess, chef över till Autoblog att festa på deras samling bilder med några väl valda bilder läggs till.

Gallery: Rinspeed Bamboo



[Tack, Tim]

Fortsätt läsa Rinspeed Bambu elektriska konceptet är världens största HTC Flyer docka

Rinspeed Bambu elektriska konceptet är världens största HTC Flyer docka som ursprungligen visades på Engadget tor, 17 Feb 2011 06:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar