söndag 27 februari 2011

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z och ursprungliga önskan kommer alla att äta Pepparkakor i slutet av juni

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/htc-incredible-s-desire-hd-desire-z-and-original-desire-will-a/:
När den lanserades den Incredible S på MWC ett par veckor sedan lovade HTC den nya 4-tums enhet skulle vara snabba att få en pepparkaka uppdatering och nu är det som ger oss en slutgiltig plan för det genom att säga att Android 2.3 kommer att distribueras till dess nya flaggskeppet telefon i slutet av Q2 2011. Vi är inte säkra fyra månader sitter vid fönstret väntar på att OTA uppdatering att flyta i nödvändigtvis passar ihop med vår definition av "snabb", men det finns mycket bättre nyheter för ägare av HTC: s äldre enheter. Viljan HD och Desire Z - både släpptes i september 2010 - kommer också att hoppa bort från Froyo och upp till Pepparkakor får sällskap av den ursprungliga önskan , som aviserades tidigare i förra årets MWC. Det luren var i huvudsak HTC: s egna varumärken Nexus en, så vi redan visste att det var kapabel att köra Pepparkakor, men det är fortfarande sällsynt att se en enhet gå igenom två viktiga Android uppdateringar (viljan började sina liv med Android 2,1). Alla dessa gamla önskemål är placerat på samma uppdateringsschemat som Incredible S, medan den nyligen aviserade Desire S och Wildfire S levereras med förinstallerade pepparkakor.

[Tack, Johannes]

HTC Incredible S, Desire HD, Desire Z och ursprungliga önskan kommer alla att äta Pepparkakor i slutet av juni som ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 08:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SlashGear | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar