söndag 27 februari 2011

Man bygger maskinen att driva telefonen knappar från andra sidan jordklotet (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/man-builds-machine-to-push-phone-buttons-from-half-a-world-away/:

Om din ambition var att resa runt i världen, och ditt jobb att driva knappar av tre mobiltelefoner i Sydkorea, kan du gå galen. Det verkar vara vad som hände med Mok Young Bak, åtminstone när han uppfann galen grej som skildras i videon ovan. Kallas Caduceus, det är en telepresence-maskin som gör bara en sak - det kontrollerar varenda knapp på dessa tre telefoner med en rad servomotorer och kablar ställdon, och flyttar en pendel-liknande webbkamera så att han kan tydligt se varje skärm varifrån han råkar vara. På så sätt kan han njuta av turismen medan hans levebröd inom räckhåll, åtminstone så länge berörda grannar inte utgår från det fruktansvärda DIN är, säg, en mördarrobot löpande bandet, och insisterar på att polisen undersöker.

Man bygger maskinen att driva telefonen knappar från andra sidan jordklotet (video) som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 11:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hack a Day | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar