söndag 27 februari 2011

Oscar.com erbjuder "all access" övergå till Academy Awards, till en kostnad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/27/oscar-com-offers-all-access-pass-to-the-academy-awards-for-a/:
Visst, du kan titta bara Oscars gratis tillsammans med en skål popcorn och din favorit Twitter kommentar, men folk bakom Academy Awards hoppas att du vill prova något ännu mer "interaktiva" den här gången. De som huvud till Oscar.com i kväll kommer att behandlas på ett par olika live kameror som är fritt tillgängliga för alla, men för att verkligen se till allt du har till bord över $ 4,99 för "all åtkomst" pass. Det kommer att ge dig tillgång till ett antal "exklusiva tittar möjligheter", inklusive flera 360 graders kammar att du kan kontrollera, och många kameror längs den röda mattan, backstage, och på Governors Ball efteråt. Och om det inte räcker, kan du också ladda ner Oscar Backstage Pass app för IPAD, iPhone och iPod touch - det så kör du ytterligare $ 0,99.

Fortsätt läsa Oscar.com erbjuder "all access" övergå till Academy Awards, till en kostnad

Oscar.com erbjuder "all access" övergå till Academy Awards, för en kostnad som ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 27 Feb 2011 14:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Oscar All Access | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar