söndag 27 februari 2011

Mac OS X Lion har TRIM stöd för SSD-diskar, HiDPI resolutioner för förbättrad pixeldensitet?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/26/mac-os-x-lion-has-trim-support-for-ssds-hidpi-resolutions-for-i/:
Som väntat har utvecklarna förlorade ingen tid i att slita den Mac OS X Lion förhandsvisning , och på så sätt att de har påstått upptäckt några intressanta saker - nämligen stöd för SSD-torka TRIM-kommandot , och en serie hög DPI visningslägen som skulle möjliggöra ikoner och användargränssnitt med två gånger den grafiska detaljer - som kan innebära en PC-sized Retina Display . Den tidigare låter inte som den mest spännande uppgraderingen, men det är verkligen en välsignelse för Mac-användare med solid state lagring TRIM kan förbättra skrivhastigheter i kompatibla enheter. När det gäller förbättrade pixeltätheten rykten beträffar, är det inte klart om Apples faktiskt tittar på faktiskt fördubbla skärmupplösningar i nya datorer (9to5Mac föreställer en 15-tums MacBook Pro med en 2880 x 1800 skärm) eller om Apples helt enkelt flytta för att upprätthålla ikoner som är exakt samma fysiska storlek på alla sina skärmar - som skulle göra fantastiska känsla för en pekskärm UI, förresten.

Mac OS X Lion har TRIM stöd för SSD-diskar, HiDPI resolutioner för förbättrad bildpunktstäthet? ursprungligen visades på Engadget , lör, 26 Feb 2011 19:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista , CrunchGear | källa MacRumors , MacGeneration | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar