lördag 12 februari 2011

HTC Thunderbolt träffar exklusivt Best Buy för $ 250 vid lanseringen, rotade prototyp ger hopp för full låsa upp

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Även hårda fakta på HTC: s Thunderbolt tillgänglighet var svårt att få fram, rykten motstridiga flyger snabb och stark - en Buy annons verkar Bästa klara det mesta upp. nu Liksom vi ursprungligen hörde , den 4,3-tums LTE Smartphone lanseringen för $ 250 på en två-års kontrakt - eller en plånbok och krossa $ 750 utan - men de viktigaste ingredienserna här är tre ord högst upp. Den Thunderbolt är tydligen en "nationell detaljhandel exklusiva" för Best Buy, som förklarar hur enheten samtidigt kunde möta Verizon förseningar och ändå komma in för en Alla hjärtans dag landar på den stora lådan butiken. Du kommer också att notera att annonsen nämner Skype video och 4G mobil hotspot funktionalitet, så vi skulle bli förvånad om telefonen kom utan , men det är också möjligt att hela kitet och Kaboodle har försenats för att matcha - Droid-Life säger denna annons kommer från en 20 februari cirkulär, så vi kanske inte kan se något förrän då.

Om du behövde en extra anledning att vara glada om Thunderbolt, utvecklarna på AndIRC har några relaterade nyheter - de har redan rotade en prototyp version (vilket råkar vara så att det välbekanta kodnamn Mecha ) och tror att samma teknik kommer arbete på detaljhandeln enheter. Skulle det inte vara trevligt att ha root dag ett ... närhelst det är?

[Tack till alla som skickat detta i]

HTC Thunderbolt träffar exklusivt Best Buy för $ 250 vid lanseringen, rotade prototyp ger hopp för full låsa ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Feb 2011 16:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AliWaqas | källa Droid-Life , XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar