lördag 12 februari 2011

Samsung Galaxy S II och 10,1-tums Galaxy Tab II bekräftade för MWC, 4-tums 3D-skärm, LTE-baserade cloud gaming kommer senare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
Okej, vi som bara ögonen på vissa interna Samsung dokument och kan ge dig de officiella namn och specifikationer av efterträdare till galaxen S och Galaxy Tab. För det första Galaxy S II kommer tout en 4,3-tums Super AMOLED Plus-skärm, en 1GHz dual-core Orion / Exynos processor, NFC, Bluetooth 3.0 och 24 Mbit / s. HSPA + anslutning. Alla dessa stats var läckte tidigare i morse, tillsammans med bilden ovan, och vi har återigen sett 8.49mm tjocklek för denna enhet, även om vi nu tror att det är måttet på dess tunnaste punkt - det är troligt att S II kommer att göda upp till 9,9 mm, troligen för att rymma kamera modul, en av de sista återstående delarna av smartphone konstruktion som kräver extra omkrets (NFC är en annan). Dessa specifikationer är alla bekräftade, men vi märkte en lista på lagringskapacitet på 16GB / 32GB / 64GB, som vi inte kunde fästa vid en viss enhet.

Som till galaxen Tab II, är det verkligen 10,1-tums Honeycomb tablett vi har hört så mycket om, med den extra fördelen att det är en Google-upplevelsen enhet. Det borde innebära att inga Samsung-derived hud anpassningar ovanpå lagret Android 3,0 UI - precis vad vi förväntar oss att se från Motorola Xoom . Också matchar Xoom är upplösningen på 1280 x 800 och CPU-hastighet, på 1GHz, även om vi inte kunde avgöra om detta kommer att bli en dubbel-eller single-core tablett. Våra pengar är på att se Exynos 4210 visas i både nya Galaxy-enheter, men vi får vänta tills Samsungs pressarfoten i morgon för att veta säkert. En mer notera importera specifikationer: vi såg en 16GB / 32GB / 64GB lagringsutrymme notering, men kunde inte vara säker vilken produkt som avses - inte skulle det vara härligt om Galaxy S II var den första smartphone för att gå förbi den 60GB barriär?

Slutligen ser mot framtiden, är Samsung arbetar tydligen på en 4-tums WVGA-skärm med 3D-kapacitet - förmodligen autostereoscopic som LG's Optimus 3D - och en spännande "Motion UI" kontrollprogram. Det senare gör att du kan panorera i Google Maps och Gatuvy bara genom förflyttning av telefonen, samt zooma in och ut av sidor genom att luta telefonen upp och ner (ett gyroskop kommer att krävas för båda funktionerna). Samsung har även stora planer för LTE, med fokus på att pumpa ut vad du får över 4G anslutning till en närliggande HDTV med dubbel display-teknik. De två ansökningarna vi fick syn på var personlig sändningar, där din Sammy handenhet skulle fungera som en extremt sofistikerad internet-TV-mottagare och moln-baserade spel. Här är hoppas vi veta mer om dessa framtida satsningar i morgon.

Samsung Galaxy S II och 10,1-tums Galaxy Tab II bekräftade för MWC, 4-tums 3D-skärm, LTE-baserade cloud gaming kommer senare publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 12 Feb 2011 11:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar