lördag 12 februari 2011

IBM och Samsung tillkännage patent korsvisa licensavtal, vi ber för en z196-baserade Galaxy Tab

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Den smutsiga detaljer är få och långt betwixt, men IBM och Samsung har precis gått upp för att meddela ett patent korsvisa licensavtal som kan få betydande konsekvenser i världen vi är besatta av. Enligt den (visserligen kort) release inbäddade efter pausen kommer de två licensiera sina respektive patentportföljer till varandra, men med tanke på att särskilda villkor hålls hemligt för nu, det är på oss att föreställa oss vilken typ av magi kommer att leda från avtalet. Naturligtvis är det patentportföljer för varje av dessa företag förbluffande stora - som täcker allt från mobil teknik till halvledare, och det mesta däremellan. Vi berättade att affären kommer att varje företag att "förnya och verka fritt", och att använda varandras patent för att hålla jämna steg med den snabba expansionen av teknik. Är en 5.2GHz z196 -baserade Galaxy är bara månader kvar? En pojke kan drömma, kan inte han?

[Tack, Peter]

Fortsätt läsa IBM och Samsung tillkännage patent korsvisa licensavtal, vi ber för en z196-baserade Galaxy Tab

IBM och Samsung tillkännage patent korsvisa licensavtal, vi ber för en z196-baserade Galaxy Tab publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 12 Feb 2011 17:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar