lördag 12 februari 2011

Nokia Marginalisering av MeeGo kom som en överraskning för Intel

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Gårdagens tillkännagivande av Nokia att det är att byta till Windows Phone 7 som sin främsta plattform för smartphones har redan haft, och kommer att fortsätta att ha, stora återverkningar för många partier förutom det finska företaget och dess nya bästa bud Microsoft. En av de största effekterna av den överenskommelsen var att Nokia nu inte längre anser MeeGo - open-source operativsystem det var samutveckla med Intel - klassificera det som ett "lärande projekt". en av prioriterade objekt, Ingen svårt att gissa Intels långt ifrån glad över det, men skulle du också gissat Nokia förvaras Chipzilla i mörker om sin nya riktning tills den dagen tillkännagavs det för världen? Sådan är ord från TechCrunch är väl placerade källor, som också säger att Nokia dedikerade endast tre man externa team för utvecklingen av UI anpassningar för MeeGo. Inte precis den hugest investeringar i världen, skulle vi säga, och när man betänker Nokia och Microsoft redan har begreppet enheter upprättas, har du fått tänka planer på att överge MeeGo som ett uppriktigt flaggskepp strategi var materialiseras i Esbo en lång tid före den här händelsen. Det skulle förmodligen ha varit trevligt att berätta Intel, dock bara för att vara elegant. Hit källan länken för mer detaljer, inklusive en bekräftelse att Nokia s N9-00, sin första planerade MeeGo enheten, var konserverad - uppenbarligen på grund av klagomål från aktörer om dess gångjärn.

Nokia Marginalisering av MeeGo kom som en överraskning för Intel ursprungligen visades på Engadget , lör, 12 Feb 2011 15:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TechCrunch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar